MAaliruuhkaa Uuperissa 29.5.2012

Ennätysosanotto Uuperissa

Vaikka sää olikin vähän viilennyt, niin se ei ollut esteenä kesän ennätysosanotolle Uuperin Rannikkorasteilla. 266 suunnistajaa etsi rasteja Uuperin jyrkkäpiirteisillä rinteillä. Tämä on Rannikkorastien kaikkien aikojen ennätys!

Ratamestari Petri Ojala oli hyödyntänyt haasteellista maastoa taidokkaasti. Tarjolla oli tarkkoja, mutta silti selkeitä rastipisteitä tällä pienipiirteisellä alueella ja myös välillä oveliakin reitinvalintavaihtoehtoja oli tarjoilla esimerkiksi B-radan toiseksi viimeiselle rastille. Polkukierto yläkautta liki suoraan rastille olisi varmasti helpottanut monen rastinottoa vaikeakulkuisen rinteen sijaan. Olipa suunnistajille kiriapuakin tarjolla, kun hirvi tuli vastaan. Tosin oli kuulemma eksyksissä ja menossa väärään suuntaan.

Tulokset on julkaistu ja Reittihärveli sekä WinSplits-väliajat ovat myös avoinna. Tällä kertaa olisikin erityisen mielenkiintoista nähdä esimerkiksi. erikoispitkän matkan H35 sarjan Suomen mestarin Janne Weckmanin reitinvalinnat. Firmaliigan tulokset ovat myös julkaistu.

 MAaliruuhkaa Uuperissa 29.5.2012

Posted in Etusivun artikkeli.