Ennätysmäiset 258 suunnistajaa Uuperissa

14.6. pidettyjen Rannikkorastien keskuspaikalla, Uuperin laskettelukeskuksen parkkipaikalla, oli poikkeuksellisen vilkas kuhina, kun ennätysmäisellä suunnistajajoukolla oli runsaasti kommentoitavaa ja keskusteltavaa erilaisista reitinvalinnoista ja pummeista rasteilla ja rastiväleillä. Kilometriajat jäivätkin tavanomaista hitaammiksi ja moni totesi, että Jukolan viestiä ajatellen tuli hyvä muistutus tarkan suunnistuksen merkityksestä vaikeassa maastossa. Rasteilla nähtiin jälleen ilahduttavasti uusia lajin harrastajia sekä myös, ehkä Jukolan viestiin valmistautuvia, kauempaa tulleita suunnistajia.  

Firmaliigan Pro-sarjassa Opet olivat tällä kertaa niukasti parempia kuin Kotkamills 1 ja Andritz. Kokonaispisteissä Opet johtavat tasapisteissä olevia Kotkamills 1:tä ja Andritziä seitsemällä pisteellä, mutta tilanne voi muuttua jo seuraavassa osakilpailussa, eli 9.8. pidettävässä viestisuunnistuksessa. Fun-sarjassa Tullin Urheilukerho sai taas lähes maksimipisteet ja johtaa Superjätkiä 12 pisteellä. Hirssaaren Helmet paransivat asemiaan nousten kokonaispisteissä KyS johdon kantaan neljänneksi.

Arvonnassa onnetar suosi Janna Koskelaa, joka sai mukaansa 20 €:n lahjakortin Rossoon. Onnittelut voittajalle!

Tulokset, myös Firmaliigasarjojen tulokset, löytyvät Tulokset -linkin takaa, Reittihärveli avoinna. Firmaliigan tarkistamaton pistetilanne löytyy Firmaliigan tilanne -linkistä.

Väliajat, WinSplits Online

Posted in Etusivun artikkeli.