Aikuisten suunnistuskoululaiset sankoin joukoin mukana Honkalan Rannikkorasteilla

Tiistaipäivänä Kotkan seudulla vallinnut sadekeli ja vain muutaman asteen lämpötila eivät pelottaneet ainakaan Strengin Marjan rehtoroiman Aikuisten Suunnistuskoulun osanottajia, jotka osallistuivat pätevien ohjaajiensa ohjaamina Honkalassa pidetyille Rannikkorasteille. Muutoinkin moni uskalias oli viis välittänyt säästä ja tuli nauttimaan Matilaisen Jukan sekä Korven Pekan laatimista radoista, jotka saivatkin maalissa suurta kiitosta. Haasteita oli kuulemma maastossa riittänyt, mutta sopivasti! Ja pienenä extrana ratamestari Matilainen järjesti viimeisimmille maaliintulijoille ja toimitsijoille lämpimät kotamakkarat, joten mikä oli ollessa!

Honkalan Rannikkorastit vetivät 108 suunnistajaa, jota voidaan pitää mainiona määränä keliolosuhteet huomioiden. S-ryhmän 20 euron lahjakortti osuikin päivän teemaan sopien Aikuisten Suunnistuskouluun osallistuneelle Kati Sieversille. Onnittelut! Ja Reittihärveli ja Palautekanava ovat auki, nyt piirtämään reitti ja myös antamaan Palautekanavan kautta meille järjestäjille arvokasta palautetta!

Ensi viikolla siirrytäänkin Katariinanniemen upeisiin puistomaisemiin suunnistamaan sprinttiä! Tästä Suunnistusliiton 75-vuotisjuhlatapahtumasarjaan kuuluvastakin tapahtumasta näillä sivuilla lähipäivinä tarkemmin. Pysy kanavalla!

Posted in Etusivun artikkeli.