214 suunnistajaa sateisessa Peippolassa

Sadekuurot eivät suunnistajia säikäyttäneet vaan jälleen kirjattin yli 200 osallistujaa Rannikkorasteilla. Ja mikäs oli Peippolassa kirmaillessa, maasto todettiin lupausten mukaan miellyttäväksi ja radat saivat kiitosta. Nopeimpien kilometriajatkin kertovat maaston vauhdikkuudesta, Janne Weckmanin kilometriaika A-radalla oli 6.11 min/km ja B-radalla Valtteri Pätäri kiisi 7.01 min/km. Myös pyöräsuunnistajat olivat joukolla liikkeellä ja olipa mukaan saatu osallistujia aivan lajin huipulta kun maajoukkuemiehet Anders Blomster ja Sauli Pietikäinen kävivät testaamassa Anna Svahnin radat. Anders pyyhkäisikin radan reilusti alle ratamestarin arvioiman noin tunnin ”ihanneajan” käyttäen 17,5 km reittiin vain 51,50, ollen ylivoimainen ykkönen.

Väliajat ja tulokset löytyvät tutuista paikoista ja reittihärveli on tarjolla niin jalka- kuin pyöräsuunnistuksesta. Piirtämään!

Ensi viikolla suunnistammekin sitten upouudella Saunamäen kartalla. Kartta on laajennus Teipparinvuoreen sen pohjoispuolella ja on Hannu Pönnin käsialaa.

Posted in Etusivun artikkeli.