193 suunnistajaa Heinlahden metsissä ja kallioilla

Sää suosi jälleen kerran Rannikkorastien suunnistajia, joita oli saapunut Heinlahteen mukavat 193 henkeä. Ratamestari Tommy Larvi oli laatinut Heinlahden maastoon monipuoliset ja erilaisia haasteita tarjoavat suunnistusradat. Vaihtelevista rastipisteistä monet olivat tarkkoja ja suunnistuksellisesti vaativia ja alueen runsaat polut, linjat ja tiet antoivat mahdollisuuden erilaisiin reitinvalintoihin jopa lyhyilläkin rastiväleillä. Viimeinen rasti oli, ainakin BL-radalla, lähes 500 metrin päässä maalista, minkä vuoksi jo lähes legendaarikseksi muodostuneen veneveistämön viereisen taimikkoalueen saattoi joko mennä suoraan tai kiertää oikealta tai vasemmalta. Reittihärvelin piirroksista toivottavasti selviää, mikä valinta oli paras. Itse kiersin vasemmalta.

A-radalla parasta vauhtia piti Tuomas Kotro ja B-radalla murskaavan ylivoimaisen ajan teki Ville Taussi. BL-radan rastit kiersivät nopeiten, lähes samalla ajalla, Olli Kuokka ja Petri Hiironen ja C-radalla selvästi nopein oli Daniel Koivisto. Reittiradoista johtuen D-radalle lähti tällä kertaa vain muutama suunnistaja, joista nopeimmat olivat Melina Soikkeli ja Alisa Hyytiäinen. TR- ja RR-ratojen nopeimmat olivat Pinja Kavakko ja Matias Kavakko.

Arvonnassa 20 €:n lahjakortin Rossoon voitti Hanna Vehmaa. Onnittelut!

Tulokset väliaikoineen ovat luettavissa Tulokset -osiossa.

Firmaliigan tulokset ja epävirallinen pistetilanne ovat myös luettavana. Pro-sarja näyttää olevan päättymässä, lähes tasapisteissä olevien, Opet-joukkueen tai Andritzin voittoon. Kun huomioidaan, että lopputuloksista pudotetaan pois yksi henkilökohtainen kilpailu, voi kuitenkin myös Kotkamills 1:llä olla vielä sanansa sanottavana.  Aivan vastaavasti ovat nyt Fun-sarjan kärjessä, lähes tasapistein, Superjätkät ja Tullin Urheilukerho, mutta huippusuorituksella viimeisessä osakilpailussa Tehotytöt voivat vielä nousta sekoittamaan pakkaa.

Mikan lisäys 31.8.: Väliajat, WinSplits Online tutkailtavissa. Maastossa jo v. 2009 hämmennystä aiheuttaneesta sähkölinjasta lyhyesti KyS:n keskustelupalstalla.