Omatoimisuunnistus

Kaudella 2022 omatoimisuunnistusta on tarjolla seuraavien Rannikkorastitapahtumien yhteydessä:

17.5.2022 Korvenkallio
31.5.2022 Huruksela
14.6.2022 Heinlahti 
28.6.2022 Hakamäki
5.7.2022 Saaripirtti 
12.7.2022 Ylänummi/Rantahaka 
26.7.2022 Uuperi 

Tästä Rastilipun tapahtumalistaan

Rastiliput jäävät metsään tiistain tapahtuman yhteydessä ja kerätään pois saman viikon sunnuntain aikana. Rastien haku pois aloitetaan sunnuntaina aikaisintaan 14:00.

Rastilippu-palveluun tulee näistä erillinen tapahtuma (yllä olevassa listassa oleva nimi on suora linkki tapahtuman sivulle), josta kartan saa ladattua PDF-muodossa maksua vastaan. Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla latauslinkki, josta karttatiedostot ovat ladattavissa. Jos et ole saanut omaa latauslinkkiä, ole yhteydessä anttiss@gmail.com

Rannikkorasteilta ylijääneitä karttoja pyritään toimittamaan tapahtuman jälkeen Rannikkorastien postilaatikkoon Haaviston konepajalle. Näistä kartoista tiedotamme aina tapahtuman jälkeen tällä sivulla. Kartan voi noutaa laatikosta ja maksu sitten aina sähköisesti Rastilippu-palveluun. Alla kuva ja osoite Haaviston konepajan postilaatikolle.

Koska Rastilippu-palvelu ei tue liikuntaetujen käyttöä, ei näiden käyttö ole mahdollista omatoimisuunnistuksissa. Myöskään Rannikkorastien sarjalippujen käyttö ei ole mahdollista. Mikäli käyt tiistaina tapahtumapaikalla hakemassa kartan omatoimisuunnistukseen, niin käytössä on luonnollisesti kaikki maksutavat.

Valmiiden karttojen nouto

Kotolahdentie 5, 48310 Kotka. Postilaatikko Haaviston konepajan päärakennuksen vieressä olevan vihreän rakennuksen portin pielessä kadun varrella (kuvan ottamisen jälkeen pihalle on rakennettu aita). Rakennus sijaitsee Kotolahden tehdas- ja varastoalueella.